Get Social With Us
Kinderatelier - Atelier Stijlhuis
25568
page-template-default,page,page-id-25568,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.125,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Kinderatelier


Kinderatelier Stijlhuis: Kleding maken met kinderen

Ben je op zoek naar een kindercursus accessoires en kleding maken? Kinderatelier Stijlhuis biedt leuke workshops aan. Kinderen zijn van nature erg creatief en vinden het vaak erg leuk om dingen te maken. Kinderatelier Stijlhuis stimuleert deze creativiteit graag door accessoires en kleding te maken met kinderen. In deze kindercursus accessoires en kleding maken leren ze omgaan met patronen overtekenen, knippen en werken met een naaimachine maar ook textiel kleuren door de ‘tye dye’ techniek . Dit gebeurt uiteraard onder begeleiding. Uit ervaring merken we dat kinderen vaak blij en trots zijn wanneer ze hun eigen stuk hebben gemaakt en dat kunnen laten zien aan bijvoorbeeld papa en mama. De naailessen zijn geschikt voor alle kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.


Kindercursus kleding maken bij kinderatelier Stijlhuis

Bij Kinderatelier Stijlhuis kan je er zeker van zijn dat je kind kwalitatieve begeleiding krijgt. De cursussen worden gegeven door mij, Marieke Greeve, een kunstenares en vormgeefster met meer dan 20 jaar ervaring in de grafische- en modebranche. De deelnemersgroepen worden bewust niet te groot gemaakt om ervoor te zorgen dat elk kind voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Tijdens het kleding maken met de kinderen worden er verschillende technieken doorgenomen en nagedacht over keuzes in bijvoorbeeld kleuren en materialen. Op basis hiervan leren ze om hun creativiteit te gebruiken en hun eigen kledingstukken te maken. Alle workshops worden door mijzelf gegeven. Kinderatelier Stijlhuis heeft 3 verschillende locaties. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt er een definitieve locatie gekozen. Meestal worden deze echter in Middenbeemster gegeven. De overige locaties van Stijlhuis, waar ruimte is voor meer dan 6 deelnemers, bevinden zich in Middenbeemster en Zuidoostbeemster.


Neem contact op met kinderatelier Stijlhuis

Denk jij dat jouw kind het ook leuk zal vinden om een kindercursus accessoires en kleding maken te volgen? Twijfel dan niet en neem nu contact op met kinderatelier Stijlhuis. Je kan mij telefonisch bereiken op het nummer 06-45916365. Uiteraard kan je ook een email sturen naar marieke@stijlhuis.nl. Tot snel bij mijn Kinderatelier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Data: zaterdag 14 of 21 september of 5, 12 of 19 oktober 2019

Locatie: Atelier Stijlhuis, Rijperweg 77, 1462 MD Middenbeemster

Duur: van 10.00 uur tot 15.00 uur

Kosten: 65,- per les (ook losse lessen te volgen) inclusief materiaal en lunch

 

INSCHRIJVEN

 

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten