Get Social With Us
Wil je graag leren creatief naaien? Volg nu een workshop naaien bij Stijlhuis!
25551
page-template-default,page,page-id-25551,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.125,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Workshop naaien


Workshop creatief naaien: Leer je eigen creaties te maken

Wil je graag leren naaien om op een eenvoudige manier je eigen accessoires of kleding te maken? Dan zit je bij mij aan het goede adres! Bij Stijlhuis kan je nu een cursus creatief naaien volgen! De cursus naaien is voor beginners. Bij de workshop leer je aan de hand van verschillende kleine projecten om je eigen kleding of accessoires te maken. Het is een leuke manier om te leren ontwerpen en de creativiteit te ontwikkelen en te uiten. In een rustig tempo krijg je meerdere technieken geleerd, zoals het werken met een patroon, knippen en in elkaar stikken. Zelf iets maken met je eigen handen is immers veel leuker dan simpel iets kopen! Het ontwikkelen van je eigen ideeën en ontwerpen en deze dan zelf maken geeft een trots en voldaan gevoel.


Workshop naaien bij Stijlhuis

Een creatieve naailes voor kinderen krijgen van een deskundige? Dat is wat je krijgt bij Stijlhuis. Ik, Marieke Greeve ben de oprichtster van Stijlhuis en ik heb door de jaren heen behoorlijk wat ervaring opgedaan. Zo heb ik bijvoorbeeld al meer dan 20 jaar ervaring als vormgever in de grafische- en modebranche. Elke workshop wordt door mijzelf gegeven. Stijlhuis heeft in totaal 3 cursuslocaties. De locatie van jouw naailes hangt af van het aantal deelnemers, maar wordt meestal in Middenbeemster gegeven. De overige locaties van Stijlhuis, waar ruimte is voor meer dan 6 deelnemers, bevinden zich in Middenbeemster en Zuidoostbeemster. Er wordt persoonlijke aandacht aan jouw vordering gegeven en jouw creativiteit. De cursus naaien voor beginners.


Stijlhuis: voor jouw workshop naaien

Lijkt het jou leuk om een naaicursus in Noord-Holland bij Stijlhuis te volgen? Neem dan gerust contact met mij op! Je kunt Stijlhuis telefonisch bereiken door te bellen naar 06-45916365. Het is natuurlijk ook mogelijk om een email te sturen. Dit kan naar het adres marieke@stijlhuis.nl. Tot snel bij mijn Workshop naaien!

 


 

 

Workshop data: iedere zaterdag zijn er workshops mogelijk in het atelier. Kies zelf een datum en geef je op via marieke@stijlhuis.nl

Locatie: Atelier Stijlhuis, Rijperweg 77, 1462 MD Middenbeemster

Duur: van 10.00 uur tot 15.00 uur

Kosten: 65,- per les (ook losse lessen te volgen) inclusief materiaal en lunch


 

 

 

INSCHRIJVEN

 

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten