Get Social With Us
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='10' down='10']
workshop naaien I stijlhuis Alles wat jezelf maakt is 100 keer leuker
25551
page-template-default,page,page-id-25551,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-3.10

Workshop naaien: Leer je eigen creaties te maken!

Wil je graag leren naaien om op een eenvoudige manier je eigen kleding te maken? Dan zit je bij mij aan het goede adres! Bij Stijlhuis kan je nu een workshop creatief naaien volgen. De workshop naaien is voor beginners en gevorderden. Bij de workshop leer je aan de hand van een zelf gekozen project om je eigen kleding te maken. Zelf iets maken met je eigen handen is immers veel leuker dan simpel iets kopen! Het ontwikkelen van je eigen ideeën en ontwerpen en deze dan zelf maken geeft een trots en voldaan gevoel.


Tassen maken - zoveel leuker als je iets zelf maakt

Workshop naaien bij Stijlhuis

Marieke Greeve is de oprichter van Stijlhuis en heeft door de jaren heen behoorlijk wat ervaring opgedaan. Zo heb ik bijvoorbeeld al meer dan 20 jaar ervaring als vormgever in de grafische- en modebranche en meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven. Elke workshop wordt door mijzelf gegeven. De workshops worden gegeven vanuit mijn eigen atelier aan de Rijperweg. Als je een workshop wilt volgen met een groepje dan kan dit ook in mijn atelier, maar als de groep groter is dan 4 personen dan zal deze op een andere lokatie gegeven worden ook in het centrum van Middenbeemster.


Stijlhuis: voor jouw workshop naaien

Lijkt het jou leuk om een naaiworkshop in Noord-Holland bij Stijlhuis te volgen? Neem dan gerust contact met mij op of schrijf je in via deze link! Je kunt Stijlhuis telefonisch bereiken door te bellen naar 06-45916365. Het is natuurlijk ook mogelijk om een email te sturen. Dit kan naar het adres marieke@stijlhuis.nl. Tot snel bij mijn Workshop naaien!

 


 

 

Workshop data: iedere zaterdag zijn er workshops mogelijk in het atelier. Kies zelf een datum en geef je op via deze link.

Locatie: Atelier Stijlhuis, Rijperweg 77, 1462 MD Middenbeemster

Duur: van 10.15 uur tot 14.00 uur of van 13.15 uur tot 17.00 uur

Kosten: 69,- per workshop inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers


 

INSCHRIJVEN