Get Social With Us
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='10' down='10']
Leren tas maken
24050
page-template-default,page,page-id-24050,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-3.10

Leren tas maken

Niets is zo leuk als het laten zien van je eigen gemaakte leren tas. Bij Stijlhuis laten we je graag zien wat de mogelijkheden zijn door middel van een super gezellige en leerzame workshop leren tas maken. Wij maken gebruik van eco-leer. Dit zijn restpartijen uit de schoenenindustrie. Het is daarmee echt kwaliteitsleer, maar overgebleven bij het vervaardigen van schoenen bijvoorbeeld. Ambachtelijk leer bewerken is een heel leuk en mooi beroep en je kunt unieke producten maken. Doordat leer nooit helemaal hetzelfde is, heb je niet alleen gegarandeerd de beste kwaliteit leer, maar ook nog eens een uniek design. Super leuk om te doen als je een gezellig uitje met vriendinnen wil.

 

Schrijf je nu in voor een workshop leren tas maken of leer bewerken via marieke@stijlhuis.nl

 

Inschrijven

 

Basic

 

Leren tas maken workshop

Een leren tas maken is makkelijker gezegd dan gedaan. Er komt techniek bij kijken en je hebt natuurlijk de juiste materialen en gereedschappen nodig voor het bewerken. Bij Stijlhuis zorgen wij ervoor dat de workshop voor leren tassen maken een echt feestje wordt. Leuk voor vriendinnen, maar ook heel leuk om als moeder-dochter te doen. Tussen het werk door zorgen wij ervoor dat jullie voorzien worden van een heerlijke biologische lunch. Zo is het pas echt een geslaagde dag!

 

Leren tas maken

Tassen maken - zoveel leuker als je iets zelf maakt

Je eigen tas maken van leer

Bij de start van de workshop nemen we jullie eerst mee in de kunst van de leerbewerking. Vervolgens mogen jullie kiezen uit wat voor model tas je graag wilt maken. Je krijgt de keus tussen drie verschillende modellen om te maken en die kun je helemaal gaan personaliseren. Daarna gaan we door naar de keus in leer, het hengsel en de fournituren. Maar je kunt de tas natuurlijk ook nog persoonlijker maken door een eigen stuk stof mee te nemen die je er graag in wilt verwerken. Denk bijvoorbeeld aan iets wat je oma ooit gemaakt heeft en wat je graag wilt vereeuwigen. Ter afsluiting laten we natuurlijk alle creaties zien en de ervaring leert: nooit is ook maar één tas hetzelfde!

 

Prijzen workshops

Meer workshops

 

Workshop locaties

Wij geven workshops leren tas maken vanuit het atelier in Alkmaar maar de workshops kunnen ook op aanvraag op een locatie naar keuze gegeven worden. Als je minimaal 6 vriendinnen bij elkaar kunt krijgen dan kunnen wij naar jullie toe komen en kunnen jullie je eigen leren tas maken op een lokatie naar keuze. Dus woon je niet in Noord Holland? Niet getreurd en neem contact met ons op.

 

Meer workshops
We geven workshops in meerdere soorten accessoires maken. Je kunt bij ons ook een workshop armband leer & wol maken volgen en de workshop kleine accessoires van leer. Deze twee workshops zijn ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.