Get Social With Us
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='10' down='10']
cursus tassen maken
24100
page-template-default,page,page-id-24100,page-child,parent-pageid-29,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-3.10

Altijd al een cursus tassen maken willen doen?

Wij geven maandelijks een cursus tassen maken vanuit ons atelier in Alkmaar maar op aanvraag geven wij ook een cursus op een locatie naar keuze.

 

MEER INFO

 

Workshop tassen maken - logo

Workshop leren tassen maken

Stijlhuis geeft workshops leren tassen maken vanuit het atelier in Alkmaar. Bij groepen van 8 of meer kan er uitgeweken worden naar een andere ruimte biij Koel310 in Alkmaar. Bij groepen van 8 of meer is het ook mogelijk dat wij de workshop op een locatie naar keuze bij u in de buurt geven. Stijlhuis zorgt ervoor dat de workshop voor leren tassen maken een écht feestje wordt. Leuk voor vriendinnen, maar ook heel leuk om als moeder-dochter te doen. Tussen het werk door zorgen wij ervoor dat jullie voorzien worden van een heerlijke biologische lunch. Zo is het pas echt een geslaagde dag!

 

Je eigen tas maken van leer

Bij de start van de workshop nemen we jullie eerst mee in de kunst van de leerbewerking. Vervolgens mogen jullie kiezen uit wat voor model tas je graag wilt maken. Je krijgt de keus tussen drie verschillende modellen om te maken en die kun je helemaal gaan personaliseren. Daarna gaan we door naar de keus in leer, het hengsel en de fournituren. Maar je kunt de tas natuurlijk ook nog persoonlijker maken door een eigen stuk stof mee te nemen die je er graag in wilt verwerken. Denk bijvoorbeeld aan iets wat je oma ooit gemaakt heeft en wat je graag wilt vereeuwigen. Ter afsluiting laten we natuurlijk alle creaties zien en de ervaring leert: nooit is ook maar één tas hetzelfde!

 

Meer workshops

Naast de workshop leren tassen maken bieden we ook andere workshops aan zoals ambachtelijk leerbewerken, workshop naaien en workshop accessoires maken. Kijk voor meer informatie over de andere workshops verder op deze site. Soms zijn er ook cursisten die met een eigen bijzonder projectje komen, er is best een hoop mogelijk dus met bijzondere wensen kun je ons mailen. Wat wij in ieder geval na iedere workshop ervaren is dat Alles wat jezelf maakt is 100 keer leuker!

Tassen maken - zoveel leuker als je iets zelf maakt