Get Social With Us
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='10' down='10']
Clutch of Basic I Stijlhuis Alles wat jezelf maakt is 100x leuker!
13
page-template-default,page,page-id-13,page-child,parent-pageid-2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-3.10

Workshop tassen maken - logo

Clutch of Basic maken

Tijdens de workshop maak je de keuze uit een Clutch of Basic tas hier zijn patronen en voorbeeldmodellen van aanwezig. Het is ook mogelijk om tijdens de workshop tassen maken een Shopper te maken, voor meer informatie: Shopper. Vervolgens kies je leer naar keuze denk aan kleur, structuur, soepelheid etc. Je tas krijgt een persoonlijke uitstraling doordat je de fournituren kiest en een eigen gemaakte band of hengsel maakt hierdoor krijg je een tas die jou past. Inbegrepen bij de workshop is een heerlijke biologische lunch bestaande uit een soep en belegde broodjes gemaakt van ingrediënten uit de Beemster.

 

Workshop data: iedere zaterdag zijn er workshops mogelijk in het atelier. Kies zelf een datum en geef je op via marieke@stijlhuis.nl

Locatie: Koel310, Marconistraat 5, 1821 BX Alkmaar

Duur: van 15.00 uur tot 17.00 uur

Kosten: 115 euro inclusief materiaal, lunch koffie en thee

Aanmelden: Schrijf je nu in voor een workshop leren tas maken via marieke@stijlhuis.nl

 

INSCHRIJVEN

 

3Modellen(clutchbasic)

Tassen maken - zoveel leuker als je iets zelf maakt

Basic

Meer workshops

Naast de workshop leren tassen maken bieden we ook andere workshops aan zoals ambachtelijk leerbewerken, workshop naaien en workshop accessoires maken. Kijk voor meer informatie over de andere workshops verder op deze site. Soms zijn er ook cursisten die met een eigen bijzonder projectje komen, er is best een hoop mogelijk dus met bijzondere wensen kun je ons mailen. Wat wij in ieder geval na iedere workshop ervaren is dat Alles wat jezelf maakt is 100 keer leuker!

 

Stijlhuis 10 jaar workshops

Marieke Greeve is de oprichter van Stijlhuis en heeft door de jaren heen behoorlijk wat ervaring opgedaan. Zo heb ik bijvoorbeeld al meer dan 20 jaar ervaring als vormgever in de grafische- en modebranche en meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven. Elke workshop wordt door mijzelf gegeven. De workshops worden gegeven vanuit mijn eigen atelier in Alkmaar. Als je een workshop wilt volgen met een groepje dan kan dit ook in mijn atelier, maar als de groep groter is dan 8 personen dan zal deze in een andere ruimte gegeven worden ook bij Koel310 in Alkmaar.