Get Social With Us
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='10' down='10']
armband leer & wol I Stijlhuis Alles wat jezelf maakt is 100x leuker!
15
page-template-default,page,page-id-15,page-child,parent-pageid-2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-3.10

Armband leer & wol maken

Tijdens de workshop Armband leer & wol maken maak je je eigen professioneel afgewerkte armband. Je hebt keuze uit verschillende soorten modellen, leer, wol, kleuren, en fournituren hierdoor creëer je je eigen unieke ontwerp. Geef je dus op of schuif gezellig aan en ervaar wat wij ook keer op keer ervaren: zelf iets maken is 100 keer leuker dan iets kopen!

 

Het is ook mogelijk om je eigen workshop aan te vragen! Je kiest dan je eigen locatie en modellen en Stijlhuis komt met alle materialen en gereedschappen naar je toe (min. 5 personen). Heb je vragen of wil je je aanmelden mail marieke@stijlhuis.nl

 

Workshop data: Geef je nu op voor één van de workshop kies een zaterdag na keuzen en schrijf je in

Locatie: Koel310, Marconistraat 5, 1821 BX Alkmaar

Tijd: van 10.15 tot 14.00 of van 13.15 tot 17.00 uur

Kosten: 20 euro (incl. materiaal, koffie/thee en wat lekkers)

Aanmelden: Schrijf je nu in voor een workshop armband maken via marieke@stijlhuis.nl

 

3armbanden

 

 

Tassen maken - zoveel leuker als je iets zelf maakt

armband

bloemetje leer & wol

armband

armband leer & wol

INSCHRIJVEN

 

Meer workshops

Naast de workshop leren tassen maken bieden we ook andere workshops aan zoals ambachtelijk leerbewerken, workshop naaien en workshop accessoires maken. Kijk voor meer informatie over de andere workshops verder op deze site. Soms zijn er ook cursisten die met een eigen bijzonder projectje komen, er is best een hoop mogelijk dus met bijzondere wensen kun je ons mailen. Wat wij in ieder geval na iedere workshop ervaren is dat Alles wat jezelf maakt is 100 keer leuker!

 

Stijlhuis sinds 10 jaar

Marieke Greeve is de oprichter van Stijlhuis en heeft door de jaren heen behoorlijk wat ervaring opgedaan. Zo heb ik bijvoorbeeld al meer dan 20 jaar ervaring als vormgever in de grafische- en modebranche en meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven. Elke workshop wordt door mijzelf gegeven. De workshops worden gegeven vanuit mijn eigen atelier in Alkmaar. Als je een workshop wilt volgen met een groepje dan kan dit ook in mijn atelier, maar als de groep groter is dan 8 personen dan zal deze in een andere ruimte zijn ook bij Koel310 in Alkmaar.