Get Social With Us
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='10' down='10']
Shopper of Rugzak maken I Stijlhuis voor creatieve workshops
24017
page-template-default,page,page-id-24017,page-child,parent-pageid-2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-3.10

Shopper of Rugzak

Tijdens de workshop maak je je eigen Shopper of Rugzak hier zijn patronen en voorbeeldmodellen van aanwezig. Het is ook mogelijk om tijdens de workshop tassen maken een Basic festival tas of Clutch te maken, voor meer informatie: Basic of Clutch. Vervolgens kies je leer naar keuze denk aan kleur, structuur, soepelheid etc. De tas krijgt een persoonlijke uitstraling doordat je de fournituren kiest en een eigen gemaakte band of hengsel maakt hierdoor krijg je een tas die jou past. Inbegrepen bij de workshop is een heerlijke biologische lunch bestaande uit een soep en belegde broodjes gemaakt van ingrediënten uit de Beemster.

 

Workshop data: iedere zaterdag zijn er workshops mogelijk in het atelier. 

Locatie: Koel310, Marconistraat 5, 1821 BX Alkmaar

Duur: van 10.15 uur tot 17.00 uur

Kosten: 140 euo inclusief materiaal, lunch koffie en thee

Aanmelden: Schrijf je nu in voor een workshop via deze link of mail naar marieke@stijlhuis.nl

 

INSCHRIJVEN

 

3Modellen(shopper)

Tassen maken - zoveel leuker als je iets zelf maakt

1Model(shop)

 

Shopper of rugzak

 

Stijlhuis al 10 jaar

Marieke Greeve is de oprichter van Stijlhuis en heeft door de jaren heen behoorlijk wat ervaring opgedaan. Zo heb ik bijvoorbeeld al meer dan 20 jaar ervaring als vormgever in de grafische- en modebranche en meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven. Elke workshop wordt door mijzelf gegeven. De workshops worden gegeven vanuit mijn eigen atelier aan de Rijperweg. Als je een workshop wilt volgen met een groepje dan kan dit ook in mijn atelier, maar als de groep groter is dan 6 personen dan zal deze op een andere lokatie gegeven worden ook in het centrum van Middenbeemster.

 

Meer workshops

Naast de workshop leren tassen maken bieden we ook andere workshops aan zoals ambachtelijk leerbewerken, workshop naaien en workshop accessoires maken. Kijk voor meer informatie over de andere workshops verder op deze site. Soms zijn er ook cursisten die met een eigen bijzonder projectje komen, er is best een hoop mogelijk dus met bijzondere wensen kun je ons mailen. Wat wij in ieder geval na iedere workshop ervaren is dat Alles wat jezelf maakt is 100 keer leuker!