Get Social With Us
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='10' down='10']
Tassen maken workshops Stijlhuis.nl
24116
page-template-default,page,page-id-24116,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-3.10

Workshops tassen maken

Wij geven workshops tassen maken waarin je in één dag je eigen leren tas maakt. Tijdens deze échte doe-workshop ben je niet alleen creatief bezig maar geniet je ook van een heerlijke biologische lunch. Het proces van zelf model- en kleurkeuzes maken, daarna zelf maken en trots aan elkaar het eindresultaat laten zien geeft een voldaan en goed gevoel!

Tip: het is ook heel gezellig om de workshop tassen maken samen met een vriendin te doen, we zien ook veel moeders met dochters die de workshop samen volgen.

 

Tassen maken, zo gaan we van start
De workshop tassen maken is als volgt opgebouwd: Je maakt eerst een keuze uit 3 verschillende modellen, hier zijn voorbeelden modellen en patronen van aanwezig:

 

  • Basic festival tas
  • Clutch
  • Shopper

 

Daarna kies je het leer, de kleur, het hengsel en de fournituren. Soms neemt iemand een eigen detail mee om te verwerken in de tas, denk bijvoorbeeld aan een stuk borduurwerk van je oma. Als laatste maken we een leuke foto van je me je eigen ontwerp. Onze ervaring is dat aan het eind van de workshop je eigen leren tas maken geen tas hetzelfde is!

 

Clutch / Basic

 

Shopper

 

Meenemen naar de workshop
Het is handig als je naar de workshop een aantal spullen meeneemt:

  • Scherpe schaar (stofschaar)
  • Centimeter
  • Leuk detail om in je tas te verwerken
  • Lesgeld

 

Workshop locaties
Wij geven workshops tassen maken vanuit ons eigen atelier in Alkmaar maar de workshops kunnen ook op aanvraag op een locatie naar keuze gegeven worden.

  • Adres: Koel310, Marconistraat 5, 1821 BX Alkmaar

Als je minimaal 8 vriendinnen bij elkaar kunt krijgen dan kunnen wij naar jullie toe komen en kunnen jullie je eigen leren tas maken op een lokatie naar keuze. Dus woon je niet in Noord Holland? Niet getreurd en neem contact met ons op.

 

Meer workshops
We geven workshops in meerdere soorten accessoires maken. Je kunt bij ons ook een workshop armband leer & wol maken volgen en de workshop kleine accessoires van leer. Deze twee workshops zijn ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Tip: Leuk als activiteit voor een kinderverjaardag.