Get Social With Us
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='10' down='10']
klein tasje maken I Stijlhuis Alles wat jezelf maakt is 100 x leuker
18
page-template-default,page,page-id-18,page-child,parent-pageid-2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-3.10

Workshop klein tasje maken

Tijdens de workshop klein tasje maken maak je een portemonnee, telefoonmapje of een heuptasje. Je hebt keuze uit verschillende modellen, leer, kleuren en fournituren hierdoor creëer je je eigen unieke ontwerp. Deze workshop is ook zeer geschikt met vriendinnen of een familiedag. Je hoeft geen ervaring te hebben als je ook maar een klein beetje handig bent ga je met iets moois naar huis! Doe mee en ervaar wat wij ook keer op keer ervaren: zelf iets maken is 100 keer leuker dan iets kopen!

 

Stijlhuis: workshop klein tasje maken

Marieke Greeve is de oprichter van Stijlhuis en heeft door de jaren heen behoorlijk wat ervaring opgedaan. Zo heb ik bijvoorbeeld al meer dan 20 jaar ervaring als vormgever in de grafische- en modebranche en meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven. Elke workshop wordt door mijzelf gegeven. De workshops worden gegeven vanuit mijn eigen atelier aan de Rijperweg. Als je een workshop wilt volgen met een groepje dan kan dit ook in mijn atelier, maar als de groep groter is dan 6 personen dan zal deze op een andere lokatie gegeven worden ook in het centrum van Middenbeemster.

 

Workshop op lokatie

Het is ook mogelijk om je eigen workshop aan te vragen! Je kiest dan je eigen locatie en Stijlhuis komt met alle materialen en gereedschappen naar je toe (min. 8 personen). Schrijf je in of mail voor de mogelijkheden naar marieke@stijlhuis.nl.

 

 

 

Workshop data: iedere zaterdag zijn er workshops mogelijk in het atelier

Locatie: Koel310, Marconistraat 5, 1821 BX Alkmaar

Tijd: van 10.15 – 14.00 of van 13.15 tot 17.00 uur

Kosten: portemonnee XL of klein tasje 85,- (incl. materiaal, koffie/thee en wat lekkers)

Info: Schrijf je nu in voor een workshop klein tasje maken of mail als je vragen hebt naar marieke@stijlhuis.nl

 

INSCHRIJVEN

 

3modellenaccessoires

 

 

Tassen maken - zoveel leuker als je iets zelf maakt