Get Social With Us
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='10' down='10']
Maak nu je eigen leren hondenriem! - Atelier Stijlhuis
25310
post-template-default,single,single-post,postid-25310,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-3.10

Maak nu je eigen leren hondenriem!

Leren hondenriem

Een leren hondenriem met de naam van je hond? Of een stoere leren hondenhalsband met een stoere gesp? Met de workshop van Stijlhuis ga jij een eigen en unieke hondenriem maken die 100% van jou is. 100 keer leuker dus dan die uit de winkel, omdat je het zelf maakt!

 

Een leren hondenriem in eigen stijl

In deze workshop ga jij je eigen, leren hondenriem ontwerpen en vervaardigen. Je zal met veel verschillende materialen te maken hebben, maar vooral met het materiaal leer! Nu is het perfecte moment met leer bekend te raken. Een redelijk eigenwijs, maar erg leuk materiaal. Vooral omdat het zo duurzaam is en dat is wel zo handig voor de riem van je hond, die vast wel eens op de grond ligt te rollen en speelt met andere honden. Een wilde hond? Geen probleem voor deze stoere, leren hondenriem. Daarnaast past leer bij veel verschillende stijlen. Of je nu een lieve of stoere leren hondenhalsband wil vervaardigen.

 

Maak nu je eigen brede leren hondenriem!

Omdat je de hondenriem zelf ontwerpt, wordt de riem volledig origineel en naar uw smaak gecreëerd. Zo kun je bijvoorbeeld een leren halsband met naam ontwerpen en een groene, blauwe of bruine leren hondenriem. Je bent helemaal vrij de grootte te kiezen zoals bijvoorbeeld een smalle of juist brede leren hondenriem, passend bij je hond en zijn of haar karakter. En zodra je het ontwerp voor ogen hebt, ga je werken met de verschillende materialen zoals leer en ijzer. Hierbij gebruik je verschillende tools. Het leuke aan dit zelf ontwerpen en creëren van een product is dat je elk moment iets aan uw eigen ontwerp kunt toevoegen, aanpassen, of verwijderen. Want het creëren zelf zorgt vaak voor nieuwe inspiratie. Je maakt er helemaal van wat je zelf wilt, een sierlijke halsband voor jechihuahua of een stoere leren hondenriem voor de boxer. In ieder geval wordt het een stoere leren hondenhalsband die 100 keer leuker is dan die uit de winkel. Een halsband gemaakt bij de workshop van Stijlhuis.

 

INSCHRIJVEN

 

Leren-honden-riem-maken- (1)

HondenriemIMG_4144

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.